SAMSUN / CANİK - Yavuz Selim İlkokulu

Yavuz Selim İlkokulu

Yavuz Selim Mahallesi Estergon Sokak no23 Canik/SAMSUN
Vizyon
Okulumuz, çevremizin eğitim-öğretim düzeyini yükseltmek; öğrencilerimizi onurlu, sorumlu, dürüst, saygılı bireyler olarak hayata hazırlamak için vardır.
Misyon
Okulda öğrendiklerini hayata geçirebilen, kendine güvenen, yetenekleri doğrultusunda bireyler yetiştirerek; onlarla gurur duymaktır..
Fen Laboratuvarı :0
Öğretim Şekli :Tam Gün
Kaloriferli
ADSL (4 Mbit)
Ulaşım
Okulumuza Şehir dışından gelecek olanlar :Ordu´dan Ankara istikametine çevre yolundan devam ederken Metro alışveriş merkezinin arkasından sağa dönülüp kavşaktan dönülüp köprünün üzerinden 50 m gidilip kavşaktan sağa dönülecek.400 m solda sarı renkli binalardan kemer kapılı Ankara yönünden gelecekler ise otogar tarafından gelirken rampayı indikten sonra sağa işgem yazan tabeladan dönülecek sağdan kavşaktan devam edilerek 2 km ileride sağdaki okullardan kemer kapılı olan..
Yerleşim Yeri
samsun İli Merkez Canik ilçesi sınırları içerisinde bulunan Yavuz selim ve 200 evler mahallelerinin tamamı ile Düvecik Köyü Ova mahallesinden öğrenci alan bir konumdadır.
Sportif Etkinlikler
19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği 4.Sınıf öğrencileri ile Toplum Hizmeti Kapsamında Beden Eğitimi Dersinde Okul Sporları ile Derslere Katılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Haydi Sor Okumuş muyum Projesi Gün Kahvaltı ile Başlar Projesi Değerler Eğitimi Asla yalnız Değilsiniz Umudumuz Sizsiniz Ayın Öğrencisi, Ayın Sınıfı Çanakkale´den Samsun´a Torunların Buluşması Projeleri Okulumuzda Yürütülmektedir.