Yavuz Selim İlkokulu

WEB https://yavuzselimio.meb.k12.tr
Adres : Yavuz Selim Mahallesi Estergon Sokak no23 Canik/SAMSUN
VİZYON : Okulumuz, çevremizin eğitim-öğretim düzeyini yükseltmek; öğrencilerimizi onurlu, sorumlu, dürüst, saygılı bireyler olarak hayata hazırlamak için vardır.
MİSYON : Okulda öğrendiklerini hayata geçirebilen, kendine güvenen, yetenekleri doğrultusunda bireyler yetiştirerek; onlarla gurur duymaktır..
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Şehir dışından gelecek olanlar :Ordu´dan Ankara istikametine çevre yolundan devam ederken Metro alışveriş merkezinin arkasından sağa dönülüp kavşaktan dönülüp köprünün üzerinden 50 m gidilip kavşaktan sağa dönülecek.400 m solda sarı renkli binalardan kemer kapılı Ankara yönünden gelecekler ise otogar tarafından gelirken rampayı indikten sonra sağa işgem yazan tabeladan dönülecek sağdan kavşaktan devam edilerek 2 km ileride sağdaki okullardan kemer kapılı olan..
Yerleşim Yeri : samsun İli Merkez Canik ilçesi sınırları içerisinde bulunan Yavuz selim ve 200 evler mahallelerinin tamamı ile Düvecik Köyü Ova mahallesinden öğrenci alan bir konumdadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği 4.Sınıf öğrencileri ile Toplum Hizmeti Kapsamında Beden Eğitimi Dersinde Okul Sporları ile Derslere Katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Haydi Sor Okumuş muyum Projesi Gün Kahvaltı ile Başlar Projesi Değerler Eğitimi Asla yalnız Değilsiniz Umudumuz Sizsiniz Ayın Öğrencisi, Ayın Sınıfı Çanakkale´den Samsun´a Torunların Buluşması Projeleri Okulumuzda Yürütülmektedir.